Welcome to my blog :D

Wednesday, February 15, 2012

И Бил, како и секој друг човек, се пуштал на женски....
Еве пресек од едно пуштање...

.....душо, без тебе сум, како матична без биос, како процесор без кулер.
Неможам да живеам без тебе. Попотребна си ми отколку левиот клик на маусот.
Откако замина ти од мојот живот, ми се појаво пред очи Blue screen of death.
Ми се форматира C-то. Процеротот не крена од -0,2%
Не сака ништо да ми се вклучи...
...Со тебе, денот ми е како 256 мегапикселен екран. Се` гледам поинаку.
Дојди, и заедно е го истражуваме 64 битниот простор, заедно ќе ја измислеме нано-технологијата, wi-fi сетот, светот ќе биде поубаво место за мирцање...

:-DD

No comments:

Post a Comment